På denne side vil man kunne finde indlæg, der henvender sig til personer der har en passion for, eller som blot ønsker at lære en lille smule mere om katte. Der vil i den forbindelse være mest fokus på kattes adfærd og ikke så meget på, hvilke forskellige racer som findes, og hvad der betegner disse unikke racer. Der vil for eksempel kunne findes indlæg, der beskriver hvordan man starter et katteri. Mange mennesker der har en passion for katte, har nemlig et ønske om at kunne leve af denne passion, men det kan tænkes at en del af disse mennesker, ikke har de nødvendige forudsætninger for at kunne starte dette erhverv med det samme. Håbet med dette indlæg er hermed at samle den nødvendige information, der gør det muligt for de der ønsker at starte et katteri.

Derudover vil der kunne findes information om, hvorfor man bør vaccinere sin kat og i den forbindelse, hvornår det kan være den rigtige beslutning at vaccinere.

Slutteligt vil man kunne finde information om, hvorfor man bør anskaffe sig en kat i første omgang, og hvilke dårlige vaner som mange katte har. Dette er nødvendigt at have med i mende, når man er i tvivl om det er det rigtige at anskaffe sig en kat til familien. Derudover vil man kunne finde information om, hvordan man bliver bedre venner med sin kat, når man har valgt at anskaffe sig en given race, og om det er muligt for katte og hunde at leve sammen i harmoni.